Hva skjer /

Årets vakreste opplevelsesløp

Opplev Lofoten på sitt mest spektakulære med The Arctic Triple: Tre løp som, bokstavelig talt, vil ta pusten fra deg.

Hva: The Arctic Triple er et tredelt løp for deg som foretrekker opplevelser litt utenom det vanlige. Løpene garanterer både melkesyre og mestringsfølelse, uavhengig om du velger å gjennomføre ett, to eller alle tre. Har du det som skal til?

Når: 
9. – 11. mars: Lofoten Skimo: Skimo er en toppturkonkurranse av arktiske dimensjoner. Løpet arrangeres for første gang i år, og vil ta deltakerne tusenvis av høydemeter opp over langstrakte fjellrygger med utsikt over et øyrike badet i nordlys. Så kast deg rundt, spenn på deg skiene og ta turen til Svolvær når årets første løp går av stabelen lørdag 16. mars. Du vil neppe angre.

1. – 3. juni: Lofoten Ultra Trail: I uke 22 arrangeres årets andre løp: Lofoten Ultratrail. Her vil deltakerne ta seg gjennom Lofotens fantastiske fjellterreng til fots, samt runde deler av den ikoniske Lofotveggen. Og som om dette ikke er magisk nok, vil store deler av løpet foregå under det duse lyset fra midnattssolen, med brusende havgap som kulisse.

17. – 19. august: Lofoten Triathlon: Løpene avsluttes i uke 33 – med et triathlon og høy gåsehudfaktor, nådeløst terreng og mengder av melkesyre. Her må deltakerne svømme, sykle og løpe før det hele avsluttes på spektakulært vis med utsikt over hele Lofoten.

Klikk her for å lese mer om The Arctic Triple

Hvor: Svolvær i Lofoten.

Hvem: Alle løpene tilbyr flere distansealternativer, slik at både topptrente og hverdagsmosjonister kan delta. The Arctic Triple omtales i tillegg som et svært publikumsvennlig løp, og kan mer enn gjerne nytes fra sidelinjen.

Hvorfor: Med fjell som stuper ned i havet, hvite sandstrender og endeløse enger, er Lofoten nærmest skapt for å huse Norges mest spektakulære opplevelsesløp. Løpene vil føre de som deltar over fjell og under vann, samt sette styrke, kondisjon og mentalitet på prøve. Dette er ikke et løp for deg som er redd for å bli svett eller støl, men for deg som ønsker en reell utfordring med Nord-Norges perle som lekegrind. The Arctic Triple er også en utmerket arena for å bli kjent med Lofotens herlige lokalbefolkning, som underveis varter opp med både mat og drikke til deltakere og tilskuere. Vel møtt!

Hvordan: Vi flyr deg til Svolvær, men løpene må du gjennomføre selv.

Foto øverst i saken: Kai-Otto Melau / www.thearctictriple.com
Video: The Arctic Triple

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler