Norge Rundt billett Widerøe Aras Helse

Norge Rundt /

– Det er fjellene som trekker meg til Nord-Norge

De svenske sykepleierne Rebecca Gylling og Julia Karlsson grep sjansen da Rekrutteringsfirmaet Aras Helse fristet med Norge Rundt-billett fra Widerøe.

– Det kuleste med Nord-Norge er at en halvtimes tur oppover en sti forandrer verden. Plutselig ser vi alt ovenfra. Det er som å fly, skriver Julia og Rebecca på sin blogg fra turen som ble mulig nettopp ved å fly. Med hver sin Widerøe Norge Rundt-billett fikk de en intens dose Norge.
Det nordnorske eventyret startet da de nyutdannede sykepleierne oppdaget en notis i en finsk-svensk avis. Det var mulig å jobbe i Nord-Norge, og samtidig oppfylle noen drømmer.

To uker med nordnorsk lykke

Jentene pakket telt og ryggsekker og la ut på eventyr fra Bodø til Tromsø og deretter videre til Svolvær.


– Vi glemmer ikke natten i Svolvær og månen over fjelltoppene, eller solskinnet på terrassen morgenen etter – og vinden i håret da vi dro til havs i 40 knop mot Trollfjorden. På en liten øy fant vi en kafé som serverte verdens beste vafler, skriver sykepleierne.
Jentene utfordret frykten ved Djevelporten, fikk nærkontakt med Svolværgeita, sov i hengekøye i Hammerfest og så havet forsvinne i horisonten på Norges nordligste fastlandspunkt – på selveste Knivskjellodden.

– Da vi opplevde harde kastevinder i Honningsvåg, og propellflyet landet mykt som en fjær, tenkte vi at piloter som flyr med Widerøe må være av det tøffe slaget, skriver Julia og Rebecca.

Hva sier du til en intens dose Norge? Med Norge Rundt-billett, er det mulig å ta en dupp i Oslofjorden på mandag, og slenge snøret ut fra ripa i Lofoten på onsdag. Få en sommer du aldri glemmer  – bestill din Norge Rundt-billett


Rekrutterer med Norge Rundt-billett

Rekrutteringsfirmaet Aras Helse skaffer vikarer til helsesektoren i Nord-Norge. Kampen om kompetansen er stor, og ofte er pengebonuser lokkemiddelet. Rådgiver Remi Andreas Nilsskog kikket ut av vinduet fra kontoret på Helgelandskysten og fikk en idé: Hva med å gi ferske vikarer ubegrenset mulighet til å oppleve nordnorsk natur? Nettopp det fikk Aras Helse til med Norge Rundt-billetten.
– Vi vet at mange som søker vikariater i Nord-Norge, kommer hit for å oppleve omgivelsene. Og mange flinke folk er også eventyrlystne. Takket være et godt samarbeid med Widerøe, kunne vi tilby dem en billett som gir ubegrenset med nordnorske opplevelser i to uker.


Nå venter nye vikarer på sommeren og opplevelser i Nord-Norge, og de svenske jentene Rebecca og Julia skal utvilsomt reise med Widerøe én gang til.
– Ja, de ble hekta og snakker om en billett denne sommeren også. Norge Rundt-billetten er en enorm pakke med opplevelser for en forholdsvis billig penge, sier Nilsskog som har opplevd stor pågang av eventyrlystne sykepleiere og helsefagarbeidere.

Se flere bilder fra Rebeccas og Julias norske Norge Rundt-eventyr på bloggen deres


Alle bilder: Rebecca Gylling og Julia Karlsson/Norwenture

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler