Fotograf: Kristin Folsland Olsen

Hva skjer /

Festivalguide: Her er årets mest eksotiske opplevelsesguide

Norge syder av engasjement. Festivaler og arrangementer stelles i stand i fjorder og på fjell. Vi har plukket ut noen perler som gir opplevelser for livet.

Nynorske Litteraturdagar: Litterær festivalmagi

19. – 21. oktober

nynorske_litteraturdagerBlant fjord og fjell i Aurland kommune, kan du i oktober oppleve Nynorske litteraturdagar. Festivalen er liten og intim, men desto mer magisk.
Tidligere har festivalen tilbydd aktiviteter som speed-dating med en forlagsredaktør, opplesninger av kjente og ukjente aktører og kanskje best av alt: En storslått kveldskonsert på hybridferja Fjordsyn, omringet av Nærøyfjorden.

Julemarkeder i Norge

Bergen, Henningsvær, Kristiansand, Oslo, Røros,
Stavanger og Trondheim

Uansett hvilken del av landet du befinner deg i, er et julemarked innen rekkevidde. Julemarked i RørosEnten du vil oppleve en eksotisk førjulstid i sør eller se spiselige byggverk i vest – så er altså julestemningen bare en liten flytur unna.

En langhelg med en pause fra julerushet hjemme kan faktisk gjøre små underverker. Og julen er jo tiden for nettopp slikt.

Foto i toppen av saken: Arrangørene av The Arctic Triple ønsket å ta en aktiv rolle for miljøet i Lofoten og er svært glade for et samarbeid med Sondre Justad – som her har samlet en naturglad fanskare til konsert. Fotograf: Kristin Folsland Olsen
Øvrige foto: Festivalene

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler