Jul i Kongeparken

Hva skjer /

Julemarked i Stavanger: Helt konge julestemning i Kongeparken

Julen skal være en fornøyelse for hele familien, så hvorfor ikke starte julen i en fornøyelsespark?

I Ålgård, kun en liten kjøretur utenfor Stavanger, finner du Kongeparken. Denne fornøyelsesparken er Rogalands største turistattraksjon, og har over 50 ulike opplevelser og aktiviteter. Når julen nærmer seg, forvandles dette fartsparadiset til et juleeldorado for hele familien.

Julemarkeder gleder oss i hele Norge – her finner du flere av våre favoritter

24. november fylles gatene med smånisser, én million julelys, sang og musikk. Kongeparken bugner av juleopplevelser, karuseller og juleverksteder. Snø eller ikke i Rogaland – her står julestemning øverst på listen over alt som må fikses før jul.

Fart og julemoro

Bli kjent med Brumle! Den store, snille bamsen er nemlig i sitt ess i julen. Har du noen smånisser som trenger litt fart i desember? Kongeparken frister nemlig med skøytebane, karuseller og akebakker. Og om bestemor eller onkel setter pris på egenproduserte julegaver, så sett av et par timer i Kongeparkens eget juleverksted.

Kongeparkens juleshow bør også stå på agendaen. Populære Brumleband garanterer julestemning både for barn og voksne, og for nostalgiens skyld kan dere kanskje feire jul med traktorlegenden Gråtass!

Gråtass i kongeparken

Husker du han her? Foto: Kongeparken

Klar for julestemning i Stavanger? – Widerøe flyr deg selvfølgelig gjerne

Og du kan stole på at du kommer hjem igjen til jul. Psst – Vi er nemlig verdens beste på punktlighet!

Alle foto: Kongeparken

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler