Hva skjer /

Klar for en ekte nordnorsk fæst?

Mektige fjelltopper, trugefest og torskefiske. Dette er noe av det du kan vente deg dersom du velger å ta turen til Lofoten Split- og toppturfæst. Kjæm du?

Når: 6. – 10. april

Hva: Når april er på sitt vakreste, samler en gjeng likesinnede seg til en fartsfylt langhelg med torskefiske, toppturer, puddersnø og god stemning på agendaen. Bak suksessen står blant andre Kristian Bøe som er primus motor bak Hattvika Lodge. Sammen med et knippe lokale ildsjeler, sørger han årlig for at Lofoten Split- og toppturfæst blir et eventyr du sent vil glemme.

Her kan du lese mer og melde deg på Lofoten Split- og toppturfæst

Hvor: På Lofotens sydspiss finner du Ballstad; et tettsted i Vestvågøy med kun 1141 innbyggere. Omkranset av rorbuer, ramsalt hav og mektige fjelltopper ligger Hattvika Lodge – som er festivalens hjerte og det perfekte utgangspunkt for en ekte nordnorsk fæst og opplevelse.
Hvorfor: Det finnes ingen bedre måter å oppleve Lofoten på enn fra snøkledde, steile fjelltopper. Med lokalkjente guider i ryggen, er du garantert en uforglemmelig naturopplevelse. Festivalen byr også på spennende matopplevelser, obligatorisk torskefiske fra en ekte nordnorsk sjark og skikjøring ned i fjærsteinene – og selvfølgelig stemning i spann og bøtter.
Lofoten er kjent for å ha fire årstider på en dag, så pakk med deg varme klær, solbriller, fiskestang og godt humør for en vakker, værbitt opplevelse.

Eksperttips: Det er rift om de få plassene, så vær tidlig ute dersom du ønsker å delta på årets kuleste langhelg.

Hvordan: Vi flyr deg til foten av fjellet: Bestill fly til Leknes


Film og foto: Hattvika Logde

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler