EuroBonus /

Maksimalt komfortabel med EuroBonus

Visste du at du også får EuroBonus fordeler når du reiser med Widerøe? Her er godene som gir deg både komfort og fleksibilitet på flyplassen.

Er du mye ute og reiser, eller bare ønsker en ekstra behagelig og effektiv reise? Widerøes fordeler gir deg maksimalt med komfort når du er på reisefot – også på flyplassen.

Som EuroBonus Gull- eller Diamantmedlem får du som reiser med Widerøe tilgang til både Fast Track og  avslappende lounger. Har du ikke EuroBonus, men reiser med Widerøes billettyper Full Flex eller Flex, får du også tilgang til Fast Track og lounger.

 

Happy me. #lounge #osl #cava #relaxing before #Marathon ????????????

A photo posted by ????Beate Vinkler Rasmussen???? (@trolley_pusher) on

 Loungen – Din egen stue før reisen

Reiser du med Widerøe (med Gull- eller Diamantkort, Flex eller Full flex billett) får du tilgang til café-loungene til SAS i Tromsø, Trondheim og Oslo. Ved utenlandsreise kan benytte deg av flyplasslounger i Stavanger og Aberdeen, i tillegg til SAS-loungene i Oslo, København og Gøteborg. Oppholdet i loungen kan best beskrives som å være i din egen stue – bare med bedre service. I loungene kan du lese ferske aviser, nyte småretter, snacks og drikke, eller bare lene deg tilbake og strekke ut beina før reisen.

En av dem som setter pris på pusterommet er Even A. Pettersen. Han reiser mye i hverdagen, og nyter derfor godt av å være EuroBonus-medlem. 

– Jeg bruker konsekvent loungene der dette er mulig. Dette fordi det gir en bedre atmosfære og føles mindre stressende. Jeg syns det er viktig med tilgang til en matbit og litt å drikke før flyturen, sier Pettersen.  

Effektivt arbeidsrom

Trenger du å jobbe før flyet tar av, har du alltid tilgang til gode arbeidsstastasjoner i loungene. Disse er utstyrt med el-uttak og ladestasjoner – og selvfølgelig gratis trådløst nett. North Sea Lounge på Stavanger lufthavn er dessuten splitter ny.

Denne loungen satser spesielt på å gi deg en hjemmekoselig følelse, kombinert med moderne interiør og høy grad av personlig service.       

Nyhet! I dag åpnet vi vår Business Lounge med Viktor Nyberg som første gjest! Velkommen!   A photo posted by Stavanger lufthavn, Sola (@svgairport) on

SAS´ Gold Lounge og Lounge International på Oslo lufthavn er nå til sammen blitt 440 m² større, noe som gir deg et enda mer åpent og friere pusterom før reisen. På torsdager serveres det pølser i loungene på Oslo lufthavn – noe som visstnok er blitt veldig populært blant de faste lounge-gjestene.

Ønsker du selskap av dine nærmeste eller en kollega i loungen? Alle Widerøe-reisende med EuroBonus Gull- eller Diamantkort kan ta med en gjest eller fire familiemedlemmer. I jula og i sommerferien er det heller ikke bare dem med EuroBonus Gull- eller Diamantkort som får nyte pusterommet.  Da får også Widerøe-reisende med EuroBonus Sølvkort kose seg i loungene.

Fast Track – for en raskere reise

Er du lei av kø eller litt sent ute til flyplassen? Med Fast Track reiser du både mer effektivt og fleksibelt. Fast Track er en separat kø for å raskere passere gjennom sikkerhetskontrollen.  Akkurat som i den vanlige sikkerhetskontrollen, må du også her vise frem et gyldig ombordstigningskort. Slik som loungene er Fast Track for deg som er EuroBonus Diamant- elller Gullmedlem, og deg som reiser med Widerøe Full Flex/Flex.  14250257377_d7909ec74a_k I Norge kan du som Widerøe-reisende passere gjennom Fast Track på Bodø, Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger lufthavn. I utlandet gjelder Fast Track for København, Gøteborg og Aberdeen. Husk at du med EuroBonus Gull- eller Diamantkort kan ta med deg en venn eller opptil fire familiemedlemmer på FastTrack. 

Flere fordeler med EuroBonus

Det er ikke bare på flyplassen at det lønner seg å være EuroBonus-medlem. EuroBonus-medlemer nyter godt av spesialtilbud på hotell, leiebil, og mye mer. Her finner du flere fantastiske ting du kan bruke EuroBonus-poengene på.  Medlemskap er gratis og gir deg fordeler både før, under og etter reisen. Screen Shot 2015-12-15 at 14.09.51 Antall EuroBonus-poeng du opptjener er avhengig av reisemål, distanse og hvilken billettype du reiser på.  Opptjente poeng kan du bruke på deg selv eller familien. Så hvordan tjene opp poeng raskest og smartest? Her får du 10 tips som gir deg mer Eurobonus.       LN-WDB 2006-09 Widerøe Q400 CphNB: Alle Widerøes direkteruter der du kan opptjene og bruke EuroBonus-poeng kan du se i denne oversikten.

Toppbilde: Loungen på Stavanger lufthavn. Av Stavanger lufthavn 

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler