Innsikt, Tips og triks /

Rimelige reiser for ungdom og studenter

Savner du bestemors kjøttkaker? Widerøe gjør det enkelt og billig å studere langt hjemmefra, eller besøke slekt i fjerne strøk.

Skal du hjem i helgen? Begynne på nye studier? Eller kanskje tenker du på å ta en storby-tur med venner? Uansett hva slags reise du planlegger, er det fint å vite at du som ungdom eller student betaler mindre for flyreisen.

 

 

For at du skal få den reisen du ønsker, tilbyr Widerøe rabatterte priser for både ungdom og studenter på alle direkteruter. Enten du vil  dra på fisketur med gjengen i Lofoten, besøke familie i Oslo eller reise på bortekamp i Trondheim med favorittlaget.

Widerøes ungdomsbillett gjelder for unge fra 12 til og med 25 år, og kan kombineres med Widerøes Economy- og Flex-billetter samt samt med SAS’ ungdomsbilletter. Vi vet at planer kan forandres fort, så billettene kan alltid endres mot gebyr opptil en time før opprinnelig avgang.

Bikket 25?

Det er heller ingen grunn til å fortvile selv om du har bikket 25. Det er sjelden man tjener på studenttilværelsen, men akkurat her lønner det seg faktisk å være student. For er du fortsatt fulltidsstudent med gyldig studentbevis (ISIC eller ANSA-kort aksepteres for utenlandsstudenter), får du kjøpt studentbillett hos Widerøe fra du er 26 til og med året du er 31.

De fleste av betingelsene er de samme for studentbilletten. Billetter kan endres inntil en time før avgang, så lenge endringene følger samme strekning(er) som opprinnelig reise, og gitt at det er ledige studentbilletter tilgjengelig.

Lurt å være tidlig ute

 

Widerøebussen #godtur #widerøe #sogndal #koreallesammen #fly #følessomskolebuss

Et bilde publisert av Sverre Ræder (@sverreraeder)

 

Som du sikkert vet, lønner det seg som oftest å være rask på labben hvis man vil få det som man vil, og dette er intet unntak. Husk at det er større muligheter for å finne billige seter på avgangene du ønsker om du bestiller i god tid i forveien. Det er begrenset antall studentbilletter per avgang, så bestill i god tid for å være sikker på å få billett til studentpris. I tillegg sparer du 100 kroner på å bestille flybilletten mer enn fem dager før utreisen!

Hvis reisen innebærer ett eller flere flybytter (for eksempel Sandefjord-Trondheim-Mosjøen), må det finnes tilgjengelige studentbilletter på hver enkelt delstrekning for at det skal være mulig å reise på studentbillett hele strekningen.

Husk leg!

 

Fly meg til mitt Lofotparadis ???????? #flymegtil #widerøe #lovefoten

Et bilde publisert av Ingrid Røli Korneliussen (@ingridko)

 

Vær også obs på at ungdoms- og studentbilletter ikke kan kombineres med andre passasjertyper, som voksen eller barn. Det må gjøres egne bestillinger for disse. Husk også på at du må vise fram gyldig legitimasjon ved forespørsel når du går ombord på flyet.

Er det noe mer du lurer på om ungdoms- og studentbilletten? Alt du trenger å vite om våre billetter finner du her.

God tur!

 

Goin home c»,) #flysas #widerøe #flyinghome #snowymountains #babyimcominghomec»,)

Et bilde publisert av Morten Bech Olsen (@morten.bech.olsen)

 

Toppbilde: Jente nyter utsikten i Svolvorn. Foto: Sverre Hjørnevik/Widerøe

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler