Studentbillett Widerøe

Tips og triks /

Student? Fly med ungdomsbillett eller studentbillett!

Slapp av, med Widerøes ungdoms- og studentbilletter kan du fortsatt komme hjem til søndagsmiddag, dra på storbytur med vennegjengen eller dra på bortekamp med fotballaget i ditt hjerte, uten å tømme lommeboka.

For mange innebærer studentlivet en stor og spennende endring i livet – nemlig å flytte hjemmefra. I tillegg til nye venner og fordypning i fag du er interessert i, følger også friheten og muligheten til å skape et eget hjem – om enn på en hybel – med på kjøpet. Så er det vel ikke til å stikke under en stol at det også kan være godt å reise hjem til mor og far en helg i ny og ne, og da er det gunstig å kunne å fly slik at det blir mest mulig tid med dem hjemme og minst mulig til transport. Med Widerøes ungdomsbillett eller studentbillett er det også mulig rent økonomisk.

Ungdomsbillett – for alle mellom 12 og 25

Med Widerøes ungdomsbilletter kan alle mellom 12 og 25 år fly rimelig på våre direkteruter. Ungdomsbilletter kan kombineres med SAS’ ungdomsbilletter. Planer kan forandres fort, så billettene kan alltid endres mot gebyr opptil en time før opprinnelig avgang.

Vær oppmerksom på at du ikke kan bestille barne- eller voksenbilletter samtidig med ungdomsbilletten – det må gjøres i en separat bestilling. Dette skyldes at billettypene har forskjellig regelverk.

Studentbillett – fra 26 år til og med 31 år

Widerøe har ungdomsbilletter som gjelder frem til du er 25 år, mens studentbillettene gjelder for fulltids studenter i alderen 26 til 31 år. Foto: Widerøe

Er du eldre enn 25 år, men fortsatt student? Forutsatt at du er fulltidsstudent med gyldig studentbevis (ISIC eller ANSA-kort aksepteres for utenlandsstudenter), får du kjøpt studentbillett hos Widerøe fra du er 26 år til og med året du er 31.

Planlegg hjemreisene dine!

Det er begrenset antall studentbilletter per avgang, derfor er det smart å bestille i god tid for å være sikker på å få billett til studentpris. I tillegg er det 100 kroner billigere om du bestiller flybilletten mer enn fem dager før utreisen!

Det er særlig viktig å bestille tidlig i forbindelse med høytider og store utfartsdager, da blir naturligvis billettene raskere utsolgt. Så skal du hjem til jul, kan du gjerne bestille billetten allerede ved studiestart.

Visste du at Widerøe er det eneste flyselskapet i Norge som tilbyr studentpriser i lufta? Ungdom og studenter kan altså reise med rabatterte billetter i totalt 19 år hos Widerøe, fra de er 12 til de er 31 år!

 

Med Widerøes ungdoms- og studentbilletter kan du besøke familie og venner litt oftere! Foto: Sverre Hjørnevik

Hvis reisen innebærer ett eller flere flybytter (for eksempel Sandefjord-Trondheim-Mosjøen), må det finnes tilgjengelige studentbilletter på hver enkelt delstrekning for at det skal være mulig å reise på studentbillett hele strekningen.

Studentbillett også til utlandet!

Det er ikke bare når du skal reise hjem eller tilbake til studiestedet ditt at du kan fly med studentbillett eller ungdomsbillett. Du får samme, gode pris også på våre utenlandsflyvninger. Vi flyr fra Oslo til Gøteborg, fra Sandefjord til København fra Kristiansand til København og London. Fra Stavanger kan du fly til Aberdeen, og fra Bergen er mulighetene mange: Fly til Aberdeen, Billund, Gøteborg, Hamburg, Liverpool og München!

Vi ønsker deg velkommen om bord enten du søker deg ut i verden for nye opplevelser, eller hjem for å kjenne litt på det gamle livet. Bare husk å ha gyldig legitimasjon tilgjengelig før du går om bord i flyet.

Er det noe mer du lurer på om ungdoms- og studentbilletten? Alt du trenger å vite om våre billetter finner du her.

Foto øverst i saken: Sabine Uldal

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler