Tips Norge Rundt Bergen

Destinasjon, Norge Rundt /

Tips Norge Rundt-billetten: Bergen

Det skjer noe spesielt i denne byen når solen titter fram og sommervarmen brer om seg. Bergen blir Syden, på sitt aller beste.

Go with the flow: Heng deg på når solsultne bergensere trekker ut, og det yrer av liv på Bryggen, rundt Fisketorget, på Torgalmenningen eller i de mange smale sidegatene rundt bykjernen. Du trenger faktisk ikke lete etter attraksjonene, å være en del av dette er en attraksjon i seg selv!

Lev livet: Nyt solstrålene med noe kaldt i glasset eller en kaffe på en av byens mange uteserveringer rundt torget eller på Bryggen. Her er det mye historie i veggene og gulvplank. Den friske sjøløften bærer med seg et hanseatisk sus, fra den tiden sjøfolk fra alle verdensdeler satt sitt preg på serveringsstedene.

Bergen er et av 41 reisemål du kan besøke med Widerøes Norge Rundt-billett. Se flere Norge rundt-tips

Barnas bergensfavoritter: Har du med småtasser som ikke lar seg underholde like mye av å se på mennesker, hva da med å se på slanger, sjøløver, pingviner og filipinske krokodiller!? Da rusler dere gjennom sentrum og ut til Nordnes og besøker Akvariet i Bergen.

Gå ikke glipp av: I løpet av oppholdet er det én ting som er et must: Å komme seg opp på Fløien og få fugleperspektivet på Vestlandets hovedstad. Fløibanen ligger bare 150 meter fra Bryggen og Torget, men om du vil ta bena fatt er det også en fin tur gjennom koselige, smale brosteinsgater og frodige skogstier.

Vil du ha flere gode bergenske anbefalinger til Norge rundt-ferien? Sjekk ut denne lokale Bergens-guiden, der du blant annet får tips om de beste restaurantene i byen.

Foto: CH – Visitnorway.com

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler