Tips Norge Rundt Oslo

Destinasjon, Norge Rundt /

Tips Norge Rundt-billetten: Oslo

Oslo er alltid livlig, men stemningen er ekstra god om sommeren. Er det badevær kan du ta en pause fra sightseeing og shopping og hoppe i havet midt i sentrum.

Mageplask i hovedstaden: Mulighetene er mange, prøv for eksempel den badevennlige brygga på Sørenga – eller Tjuvholmen Sjøbad ved Aker Brygge. Det er hav nok til alle, du finner disse og en haug andre alternativer her.

Gjør som de innfødte: Finn en grønn oase der du kan grille, leke eller slange deg i gresset. Lei en bysykkel og tråkk opp til utskjelte Grünerløkka der du kan drikke landskjent kaffelatte og glane på folk. Nay or yay?

Gjør som de innfødte 2: Enten du foretrekker å grille eller å pille reker, kjøp med deg det du liker, pakk badetøyet og ta en av båtene ut til øyene. Med måkeskrik og bølgeskvulp kommer hvilepulsen raskt, og det eneste du bør huske på er å rekke siste båten tilbake til sentrum.

Oslo er et av 41 reisemål du kan besøke med Widerøes Norge Rundt-billett. Se flere Norge rundt-tips

Topp ti turistattraksjoner: Jepp, det er i Oslo du finner både Holmenkollen, Frognerparken, og Operaen. Les mer om disse og få tips til en rekke andre attraksjoner og aktiviteter hos VisitOslo.

Sulten og tørst? Det løser seg. Sjekk ut restaurantguiden til Osloby.

Les også: Oslos hemmeligheter

Foto: VisitOSLO/Tord Baklund

Print Friendly, PDF & Email

Relaterte artikler