Tips Norge Rundt Oslo

Destinasjon, Norge Rundt /

Tips Norge Rundt-billetten: Oslo

Mageplask i hovedstaden: Mulighetene er mange, prøv for eksempel den badevennlige brygga på Sørenga – eller Tjuvholmen Sjøbad ved Aker Brygge. Det er hav nok til alle, du finner disse ...

Mageplask i hovedstaden: Mulighetene er mange, prøv for eksempel den badevennlige brygga på Sørenga – eller Tjuvholmen Sjøbad ved Aker Brygge. Det er hav nok til alle, du finner disse og en haug andre alternativer her.

Gjør som de innfødte: Finn en grønn oase der du kan grille, leke eller slange deg i gresset. Lei en bysykkel og tråkk opp til utskjelte Grünerløkka der du kan drikke landskjent kaffelatte og glane på folk. Nay or yay?

Gjør som de innfødte 2: Enten du foretrekker å grille eller å pille reker, kjøp med deg det du liker, pakk badetøyet og ta en av båtene ut til øyene. Med måkeskrik og bølgeskvulp kommer hvilepulsen raskt, og det eneste du bør huske på er å rekke siste båten tilbake til sentrum.

Les også: Oslos hemmeligheter

Topp ti turistattraksjoner: Jepp, det er i Oslo du finner både Holmenkollen, Frognerparken, og Operaen. Les mer om disse og få tips til en rekke andre attraksjoner og aktiviteter hos VisitOslo.

Sulten og tørst? Det løser seg. Sjekk ut restaurantguiden til Osloby.

Flere Norge Rundt-tips

Foto: VisitOSLO/Tord Baklund

Print Friendly

Relaterte artikler