Bedriftsavtale

Bedriftsportal

Widerøes Bedriftsportal er en effektiv bestillingsløsning for alle i virksomheten. Her kan det bestilles kun Widerøe reiser, eller kombinasjoner med samarbeidende flyselskaper. I tillegg kan ansatte sette opp personlige reiseprofiler og det er en egen reiseadministrator funksjonalitet i portalen med tilgang til ulike reisestatistikker.  

 

I portalen kan du:

  • Registrere profiler for å forenkle bestillingsprosessen
  • Forhåndslagre bedriftens SAS For Business rabattskode  
  • Hente ut statistikker over gjennomførte og fremtidige reiser   
  • Bestille kun Widerøe reiser eller i kombinasjon med våre partnere SAS, Norwegian, KLM og Finnair
  • I løpet av sekunder komme i kontakt med Widerøes online support tilgjengelig 24 timer i døgnet på hverdager og dagtid i helgene.

OPPRETT KONTO

Ta i bruk vår bedriftsportal og gjør dine reisebestillinger enklere. Fyll ut et skjema, og kort tid etter vil du få tilgang til vår Bedriftsportal.

Bedriftsportal

Er du allerede registrert, logger du inn her.

RABATTAVTALE

Widerøe er med i rabattprogrammet SAS For Business hvor bedrifter tilbys rabatt på samtlige Widerøe og SAS ruter. Størrelsen på rabatten avhenger av bedriftens reisevolum registrert i SAS For Business og om det reises i Flex eller Economy.

 

Standardrabatten er 2 % i Flex og 1 % i Økonomi klasse.  Det er ingen krav til minimum reisevolum, og rabatten blir automatisk trukket av billettsummen ved bestilling. Medlemmer av EuroBonus kan også tjenes opp bonuspoeng på de fleste av Widerøe`s ruter og nyte godt av de øvrige servicefordelene i programmet.  

BLI MEDLEM

Få rabatt på din neste bedriftsreise. Fyll ut et enkelt skjema for å bli medlem av SAS For Business.

SAS