Bedriftsavtale

Bedriftsportal

Widerøes Bedriftsportal er en effektiv bestillingsløsning for alle i bedriften. I portalen kan du bestille reiser med Widerøe og reiser i kombinasjon med samarbeidende flyselskaper. For full oversikt kan bedriften registrere en reiseadminstrator med tilgang til ulike reisestatistikker og oppsett for personlige reiseprofiler for ansatte.

I bedriftsportalen kan du:

  • Registrere profiler for å forenkle bestillingsprosessen
  • Forhåndslagre bedriftens SAS For Business rabattskode  
  • Hente ut statistikker over gjennomførte og fremtidige reiser   
  • Bestille kun Widerøe reiser eller i kombinasjon med våre partnere SAS, Norwegian og KLM
  • I løpet av sekunder komme i kontakt med Widerøes online support tilgjengelig 24 timer i døgnet på hverdager og dagtid i helgene.

OPPRETT KONTO

Ta i bruk vår bedriftsportal og gjør dine reisebestillinger enklere. Fyll ut et skjema, og kort tid etter vil du få tilgang til vår Bedriftsportal.

Bedriftsportal

Er du allerede registrert, logger du inn her.

RABATTAVTALE

Widerøe er med i rabattprogrammet SAS For Business hvor bedrifter tilbys rabatt på samtlige Widerøe. Størrelsen på rabatten avhenger av bedriftens reisevolum registrert i SAS For Business og om det reises i Flex eller Economy.

Standardrabatten er 2 % i Flex og 1 % i Økonomi klasse.  Det er ingen krav til minimum reisevolum, og rabatten blir automatisk trukket av billettsummen ved bestilling. Medlemmer av EuroBonus kan også tjenes opp bonuspoeng på de fleste av Widerøes ruter og nyte godt av de øvrige servicefordelene i programmet.  

BLI MEDLEM

Få rabatt på din neste bedriftsreise. Fyll ut et enkelt skjema for å bli medlem av SAS For Business.

SAS