Widerøe Cargo

BRUK FLYET TIL FRAKT

Widerøe Cargo står til tjeneste når noe skal fraktes hurtig over store avstander. Vi har lang erfaring og er en partner du kan stole på når det gjelder flyfrakt. Vi kan hjelpe deg enten du har en enkelt forsendelse, eller er en bedrift med jevnlige forsendelser. 

Hver dag frakter vi store mengder med post, aviser, magasiner, reservedeler til biler, båter og industri, medisiner og medisinske prøver, hastedokumenter, levende dyr og sjømat. I samarbeid med Widerøe Flyveselskap som har ca 450 daglige avganger kan vi tilby frakttjeneser til og fra 42 destinasjoner i Norge og 7 i utlandet. For å tilby de raskeste og beste løsningene samarbeider vi også med andre flyselskaper, agenter og biltransportører. Det gjør det mulig å tilby forsendelser til hele verden.

Våre produkter

Ekspress

Har du noe det haster med å få fram velger du Ekspress. Da blir det hentet, kjørt til flyplass, og sendt med første flyavgang. 

Flyfrakt

Tar litt lengre tid å få fram, men er til gjengjeld er rimeligere enn ekspress. Forsendelsen kan inneholde nær sagt hva som helst (med noen få unntak), og ha både stort volum og høy vekt. 

Logistikk

Har du jevnlige forsendelser til de samme mottakerne, kan det hende at du kommer inn under begrepet logistikkunde. 

Kontakt

Ta kontakt med fraktterminalen på nærmeste flyplass, en speditør eller flyfraktagent, for mer informasjon og bestilling. 

Widerøe Cargo: 755 35 010 

Eller du kan kontakte en av våre samarbeidspartnere

Bring Express, telefon: 04050
Jetpak, telefon: 09899
SAS Cargo/Trust, telefon: 815 00 988