Widerøe Ground Handling

 


Det er mange aktører ved en lufthavn og alle har sitt unike ansvar for å sikre at flyene kommer og går som de skal. Vi er Norges største leverandør av bakketjenester til flyselskapene og forestår tjenester som blant annet innsjekk, assistanse til passasjerer, lasting og lossing av bagasje og frakt, rapportering til flyvende personell, og diverse service til flyet som for eksempel vannpåfylling og avisning.

Det er vi på bakken som vet aller best at flyreiser er mer enn å fly. For at en flyplass skal fungere kreves et stort og komplisert maskineri. Vi er det maskineriet, og vi legger vår stolthet i at det skal fungere, hver eneste dag og hver eneste gang. Vi bryr oss og er alltid tilstede, selv når vi ikke syns.

Widerøe Ground Handling håndterer årlig nær 185.000 flyvninger, er etablert ved 41 lokasjoner rundt om i Norge og har mer enn 1800 tilknyttede medarbeidere. Vi er en fullservice leverandør av bakketjenester til flyselskaper som Widerøes Flyveselskap, SAS, KLM, Air France, Lufthansa, Thomas Cook med flere. .

Vil du vite mer?

Widerøe Ground Handling tilbyr et bredt spekter av handlingtjenester. Vi håndterer passasjerer, fly, frakt og post. Besøk oss: 

Widerøe Ground Handling