Destinasjon

København

København er byen for kontinentale opplevelser. Widerøe flyr deg til deilige Danmark.

Foto

Jacob Schørring, Simon Lau/Copenhagen Media Center

Fly til København

Sett deg på sykkelen og trill gjennom trivelige København. Kjenn lukten fra de populære pølsebodene og eimen av rykende ferske bakevarer. Den skandinaviske storbyen er både minimalistisk og maksimalistisk på en gang – en kontinental perle.

For mange starter eventyret øverst i Strøget. Herfra har du kilometer med shopping og spennende butikker. Husk også sidegatene, som gjerne byr på søte, snodige og hippe nisjebutikker.

København er en kaffeby med respekt for seg selv. Sving gjerne innom de riktig gode dryppstasjonene, som Granola, Rist, Superkaffeforsyningen og Copenhagen Coffee Lab.

Det er nettopp den høye kvaliteten på mat, drikke, shopping og aktiviteter som gjør at hver eneste  tur til København blir en suksess.
 

Aktiviteter i København

For en humørfylt heldagsaktivitet er Tivoli tingen. Fornøyelsesparken ligger sentralt til ved Hovedbanegården, og er full av karuseller og berg- og dalbaner som både looper og utfordrer tyngdekraften. Men også de som foretrekker bakkekontakt vil finne sin plass i Tivoli. Parken er et oppkom av flott arkitektur og hager, og ved juletider forvandles parken til et eventyr.  

Mat og musikk er københavnernes hjerte nær. Byen er nærmest en selvfølge for alle de store, internasjonale artistene. Og maten er minst like verdensvant. For små måltider muncher du i vei i Torvehallerne. For heftig helgebrunch sykler du til Nørrebro. For pizza med en schwung av Michelin, triller du innom Bæst. Og det klassiske rekesmørrebrødet nyter du nede ved havnen.

Her kan du også hive deg med på en av de populære båtturene som lar deg se byen fra avstand. Ta inn den pulserende byen. La den pulsere i deg. Og bare la det dejlige livet flyte med.

 • En familie på sykkel spiser is i København.

  Foto

  Visitcopenhagen.com

  FAMILIE PÅ TO HJUL: København er selveste sykkelbyen, og faktisk ett av de mest effektive måtene å komme seg rundt i byen på. Hele familien får plass i disse smarte syklene.

 • Kanaltur ved Nyhavn København.

  Foto

  Visitcopenhagen.com

  HAVNELIV OG HELGEBRUNCH: København er kjent for god mat og godt humør. Det klassiske smørbrødet med sild eller reker får du nede på havnen.

 • Tivoli er en 170 år gammel fonrøyelsespark som ligger midt i København.

  Foto

  Visitcopenhagen.com

  JUL I TIVOLI: Noe av det koseligste du kan finne på i København, er å sette julestemningen med et besøk i Tivoli. Her kan du til og med gjøre unna deler av julehandelen.

Flyplass

Se flyplassinformasjon

Les mer
Telefon

+45 3232 3260 (09:00-14:00)
København informasjon
+45 3231 3231

Postadresse

SAS Ground Handling
København lufthavn Kastrup
København
Danmark

Besøksadresse

København lufthavn
Lufthavnboulevarden 6
2770 Kastrup
Danmark

Ukedager

06:00 - 00:00

lørdag

06:00 - 00:00

søndag

06:00 - 00:00