Destinasjon

London

Fly med Widerøe til London! Til shopping, musikaler, Harry Potter, fotball, kunst og pubkultur.

Foto

Eva Dong

Fly til London

Widerøe bytter flyplass fra søndag 29. mars

Fra søndag 29. mars flyr Widerøe fra Kristiansand til London Southend.  Vi bytter fra London Stansted (STN) til London Southend (SEN).  Den nye flyplassen gir våre kunder en mer effektiv og bedre reiseopplevelse, med færre køer og kortere avstander, noe vi vet at våre kunder setter pris på. For øvrig vil ikke våre kunder oppleve store endringer. Reisetiden inn til sentrale London (Liverpool Station) er den samme, forbindelsene er gode og togene går like hyppig (opptil 6 ganger i timen).

Finn billetter

Europas metropol

Gode gamle London. Den historiske byen er fylt til randen av aktiviteter, severdigheter, rariteter og spennende oppdagelser. Og byens 8,6 millioner innbyggere møter deg med høflig engelsk dialekt og sjarme. Ikke rart vi trykker byen til våre hjerter.

London er ikke bare historisk, men en av verdens viktigste metropoler – både politisk og økonomisk. Ikke minst huser byen den ærverdige britiske kongefamilien.

Det er byens mange og mangfoldige bydeler gjør at alle finner sin plass i London: Kunstneriske og kulturelle Hackney, hippe Shoreditch, romantiske Notting Hill, fasjonable Kensington og bydelen med de store landemerkene, Westminster. Undergrunnens effektive og svært enkle transportsystem tar deg fra den ene til den andre i en fei.

Aktiviteter i London

Europas ”hovedstad” har aktiviteter for absolutt alle. Reiser du med barn er et besøk til verdens største og eldste leketøysbutikk, Hamleys, en selvfølge. Men også byens zoologiske hage, akvarium og mange parker, er perfekt for familier.

London er musikkens by. Hit flyr de største internasjonale artistene for å spille konserter, både på store og små intime scener. Om sommeren avløses den ene musikkfestivalen etter den andre. Ja, for ikke å snakke om de mange musikalene. Vær dog ute i god tid om du vil ha billetter til de mest populære – de forsvinner nemlig fort.

I London skal det nytes. Her kan du spise på noen av verdens beste restauranter, med impulser fra hele verden. Her får du den beste teen og småkakene. Og den beste ølen, på den koseligste puben like om hjørnet.

 • Ikoniske Carnaby Street I Soho, London.

  Foto

  Pawel Libera/London and Partners

  SHOPPING: Den ikoniske gaten Carnaby Street ligger i Soho, like ved travle Piccadilly Circus.

 • Utsikt fra The London Eye.

  Foto

  Pawel Libera/London and Partners

  POPULÆR KARUSELL: London Eye er ikke bare en trivelig tur opp i høyden, den er faktisk en av de beste mulighetene til å få litt oversikt over byen. Eksepsjonelt god utsikt over Houses of Parliament.

 • Folk danser til stykket Gay Bingo i Hackney Empire, London.

  Foto

  Pawel Libera/London and Partners

  MUSIKALENES BY: Det nærmest myldrer av musikaler i London. Fra moderne oppsetninger som Hamilton og Ringenes Herre til klassikere som Les Miserables og Annie.

 • London Underground skilt nær Bond Street, London.

  Foto

  Pawel Libera/London and Partners

  ENKELT OG GREIT: Undergrunnen velfungerende system frakter deg fra A til B i en fei!

Flyplass

Se flyplassinformasjon

Les mer
Telefon

+44 01702 538500

Postadresse

E-mail: LSAEnquiries@SouthendAirport.com

Besøksadresse

London Southend Airport,
Eastwoodbury Cres, 
Southend-on-Sea,
Essex,
SS2 6YF

Ukedager

04:00-00:00

lørdag

04:00-00:00

søndag

04:00-00:00

Les mer
Telefon

+44 808 169 7031

Postadresse

London Stansted Airport
Bassingbourn Rd
Stansted
CM24 1QW
United Kingdom

Besøksadresse

London Stansted Airport 
Bassingbourn Rd 
Stansted 
CM24 1QW 
United Kingdom

Ukedager

Døgnåpent

lørdag

Døgnåpent

søndag

Døgnåpent