Ungdom, Student og Honnør

UNGDOM / UNGDOM LIGHT

For deg under 26 år

Hjem til familien eller helgetur med venner? Når du er under 26 år kan du reise til rabatterte priser med Widerøe. Billetten kan kombineres med SAS sine ungdomsbilletter, og barn opptil 16 år som reiser i følge med en ungdom kan reise på ungdomsbillett. Billetten gjelder derimot ikke for barn som reiser alene (UM).

Ungdom -/ Ungdom Light

Viktig å huske på!

Gyldig legitimasjon med bilde må medbringes på reisen. Hvis gyldig legitimasjon ikke kan fremvises vil du bli nektet ombordstigning.

STUDENT / STUDENT LIGHT

For studenter fra 26 til og med 31 år

Er du over 26 og student? Som fulltidsstudent fra 26 og til og med 31 år kan du til rabatterte billetter med Widerøe. Barn kan også reise på studentbillett dersom de er i følge med student.

 

Student / Student Light

Viktig å huske på!

Gyldig studentbevis med bilde må fremvises ved boarding. Hvis du ikke kan fremvise gyldig bevis vil du bli nektet ombordstigning.

Honnør

Full flex-billetter til 50% rabatt

På våre anbudsruter tilbys personer over 67 år, og andre honnørreisende over 16 år,  50% rabatt på Full Flex. En ledsager uansett alder gis samme rabatt. Billettypen er kun tilgjengelig på anbudsrutene.

 

Har du behov for assistanse under din flyvning, legg til en kommentar i feltet "spesielle behov" ved bestilling. Nøl ikke med å kontakte oss på e-post eller chat. 

 

Har du booket en Honnør-billett og ønsker å endre eller kansellere den, kan du enkelt gjøre dette på Mine reiser.

 

 

Honnør

Endring: Gratis

Refunderbar: Fullt refunderbar 

Bagasje: 2 kolli (23 kg)

Fast track: Inkludert hvor dette er tilgjengelig

Lounge: Inkludert hvor dette er tilgjengelig

ID: Honnørkort må medbringes