Studentbillett

Widerøe er det eneste flyselskapet som tilbyr studentbilletter, fordi unge studenter er fremtiden.
 

For deg som er student fra 18 til og med 31 år

Er du fulltidsstudent kan du reise med studentrabatt på billetter med Widerøe. (Fulltidsstudent betyr at man studerer minst 25 timer i uken, minimum 12 uker i løpet av et år).
 

Viktig å huske på - studentbevis!

Husk at du må fremvise gyldig studentbevis med bilde og fødselsdato når du reiser med studentbillett. Kan du ikke fremvise gyldig studentbevis, vil du bli nektet ombordstigning. I tillegg må du legge inn fødselsdato ved bestilling av billetten. Lag gjerne en profil på Mine reiser slik at fødselsdato og andre detaljer ligger klart til du skal gjøre en bestilling.

Er du ikke student? Bestill ungdomsbillett

Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for å finne ledige seter på avgangen du foretrekker. Bestiller du mindre enn 5 dager før avreise stiger prisen med 100 kr.

Endring: 400 NOK (per person) + eventuell prisdifferanse (Regler for endring)

Refunderbar: Full refusjon de første 24 timer etter bestilling på wideroe.no. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avreise gjelder angrefrist kun fram til 2 timer før avreise.

Bagasje: Student: 1 kolli (23 kg)
Student Light: Ikke inkludert

Fast track/Louge: Ikke inkludert

EuroBonus: 100/205 poeng

ID: Gyldig studentbevis med bilde må fremvises ved boarding

- Studentbillettene kan benyttes på alle Widerøes egne ruter i inn- og utland

- Barn kan også reise på studentbillett dersom de er i følge med student

- Gjelder kun ved reiser i privat sammenheng/fritidsreiser. Begrenset antall seter per avgang

Reise med spedbarn

Bestill studentbillett og opplys i passasjerdetaljer ved å krysse av for "Assistanse" og skrive i tekstboksen om at du har med et spedbarn. 

Det er begrenset antall studentbilletter per avgang. Dersom din reise innebærer ett eller flere flybytter (f.eks Sandefjord-Trondheim-Mosjøen), må det finnes tilgjengelige studentbilletter på hver enkelt delstrekning for at det skal være mulig å reise på studentbillett hele strekningen. Om du søker en strekning med flere flybytter, og du ikke finner ledig studentbillett for hele strekningen, kan det være at du finner studentbillett på deler av strekningen om du deler opp søket ditt.

Studentbillett med Widerøe

Foto

Siora Photography_Unsplash

Er du sliten og lei - bestill studentbillett i en fei!