Studenbillett

For deg som er student mellom 26 og 31 år

Er du over 26 år og student? Vi tilbyr rabatterte billetter til fulltidsstudenter mellom 26 og 31 år. Barn kan også reise på studentbillett dersom de er i følge med student.

I billettypen Student er én innsjekket bagasje på 23 kg inkludert. Reiser du på våre light-billetter er bagasje ikke inkludert. Antall seter til studentpris per flyvning er begrenset. Det er kun tillatt å bruke studentbilletter på fritidsreiser. Endringsgebyret kan også øke dersom du kombinerer billetten med andre billettyper eller andre flyselskap. 

Viktig å huske på!

Husk å medbringe gyldig studentbevis med bilde og fødselsdato når du reiser med studentbillett. Kan du ikke fremvise gyldig legitimasjon, vil du bli nektet ombordstigning. I tillegg må du legge inn fødselsdato ved bestilling av billetten. Lag gjerne en profil på Mine reiser slik at fødselsdato og andre detaljer ligger klart til du skal gjøre neste bestilling.

Student / Student Light

Endring: 400 NOK (per person) + eventuell prisdifferanse

Refunderbar: Full refusjon de første 24 timer etter bestilling på wideroe.no

Bagasje: Student: 1 kolli (23 kg)
Student Light: Ikke inkludert

Fast track: Ikke inkludert

Lounge: Ikke inkludert

EuroBonus: 100/205 poeng

ID: Gyldig studentbevis med bilde må fremvises ved boarding

Les mer

Reinebringen ytterst i Lofoten.

Widerøe flyr til distriktene - og holder Norge samlet

Studieplass i Tromsø? Ferie i Florø? Bestemor i Berlevåg? Norsk flytrafikk lar deg reise raskt og effektivt til avsidesliggende steder. Widerøe er stolt av å holde landet samlet.

Bakkeansatt hjelper en gutt som skal fly alene med Widerøe.

Skal barnet ditt fly alene? Da bør du lese disse tipsene!

Litt engstelig for å sende barnet av gårde alene? Husk at med god tid, nok mat og drikke og noe gøy i sekken, er mye gjort. Vit også at vi passer godt på under hele flyreisen.