Studenbillett

For deg som er student mellom 26 og 31 år

Er du fulltidsstudent mellom 26 og 31 år kan du reise til rabatterte billetter med Widerøe. (Fulltidsstudent betyr at man studerer minst 25 timer i uken, minimum 12 uker i løpet av et år).

Under 26 år? Bestill ungdomsbilletter

Vi anbefaler å bestille så tidlig som mulig for å finne ledige seter på avgangen du foretrekker. Bestiller du mindre enn 5 dager før avreise stiger prisen med 100 kr.

Viktig å huske på!

Husk å medbringe gyldig studentbevis med bilde og fødselsdato når du reiser med studentbillett. Kan du ikke fremvise gyldig legitimasjon, vil du bli nektet ombordstigning. I tillegg må du legge inn fødselsdato ved bestilling av billetten. Lag gjerne en profil på Mine reiser slik at fødselsdato og andre detaljer ligger klart til du skal gjøre neste bestilling.

Billettinformasjon

Endring: 400 NOK (per person) + eventuell prisdifferanse (Regler for endring)

Refunderbar: Full refusjon de første 24 timer etter bestilling på wideroe.no

Bagasje: Student: 1 kolli (23 kg)
Student Light: Ikke inkludert

Fast track/Louge: Ikke inkludert

EuroBonus: 100/205 poeng

ID: Gyldig studentbevis med bilde må fremvises ved boarding

Vilkår

- Studentbillettene kan benyttes på alle Widerøes egne ruter i inn- og utland

- Barn kan også reise på studentbillett dersom de er i følge med student

- Gjelder kun ved reiser i privat sammenheng/fritidsreiser. Begrenset antall seter per avgang

Finner du ikke studentpris på din strekning?

Det er begrenset antall studentbilletter per avgang. Dersom din reise innebærer ett eller flere flybytter (f.eks Sandefjord-Trondheim-Mosjøen), må det finnes tilgjengelige studentbilletter på hver enkelt delstrekning for at det skal være mulig å reise på studentbillett hele strekningen. Om du søker en strekning med flere flybytter, og du ikke finner ledig studentbillett for hele strekningen, kan det være at du finner studentbillett på deler av strekningen om du deler opp søket ditt.

Reise med spedbarn

Bestill studentbillett og opplys i passasjerdetaljer ved å krysse av for "Assistanse" og skrive i tekstboksen om at du har med et spedbarn. 

Les mer

Reinebringen ytterst i Lofoten.

Widerøe flyr til distriktene - og holder Norge samlet

Studieplass i Tromsø? Ferie i Florø? Bestemor i Berlevåg? Norsk flytrafikk lar deg reise raskt og effektivt til avsidesliggende steder. Widerøe er stolt av å holde landet samlet.

Bakkeansatt hjelper en gutt som skal fly alene med Widerøe.

Skal barnet ditt fly alene? Da bør du lese disse tipsene!

Litt engstelig for å sende barnet av gårde alene? Husk at med god tid, nok mat og drikke og noe gøy i sekken, er mye gjort. Vit også at vi passer godt på under hele flyreisen.