Ungdomsbillett

For deg under 26 år

Hjem til familien eller helgetur med venner? Når du er under 26 år kan du reise til rabatterte priser med Widerøe. Billetten kan kombineres med SAS sine ungdomsbilletter, og barn opptil 16 år som reiser i følge med en ungdom kan reise på ungdomsbillett. Billetten gjelder derimot ikke for barn som reiser alene (UM).

Over 26 år og student? Reis med studentbillett

I billettypen Ungdom er én innsjekket bagasje på 23 kg inkludert. Reiser du på Light-billetter er bagasje ikke inkludert. Antall seter til ungdomspris per flyvning er begrenset, og det er kun tillatt å bruke ungdomsbilletter på fritidsreiser. Endringsgebyret kan også øke dersom du kombinerer billetten med andre billettyper eller andre flyselskap. 

Husk å medbringe gyldig legitmasjon med bilde og fødselsdato når du reiser med ungdomsbillett. Kan ikke gyldig legitimasjon fremvises, vil du bli nektet ombordstigning. I tillegg må du legge inn fødselsdato ved bestilling av billetten.

Vil du gjøre bestillingen enda enklere neste gang kan du opprette profil på Mine reiser slik at fødselsdato og andre detaljer ligger klart når du bestiller reiser. 

Ungdom / Ungdom Light

Endring:  400 NOK (per person) + eventuell prisdifferanse (Regler for endring)

Refunderbar: Full refusjon de første 24 timer etter bestilling på wideroe.no. Hvis du bestiller mindre enn 24 timer før avreise gjelder angrefrist kun fram til 2 timer før avreise.

Bagasje:  Ungdom: 1 kolli (23 kg) Ungdom Light: Ikke inkludert

Fast track: Ikke inkludert

Lounge: Ikke inkludert

EuroBonus: 100 / 250 poeng

ID: Gyldig legitimiasjon med fødelseldato og bilde må medbringes på reisen

Les mer

Reinebringen ytterst i Lofoten.

Widerøe flyr til distriktene - og holder Norge samlet

Studieplass i Tromsø? Ferie i Florø? Bestemor i Berlevåg? Norsk flytrafikk lar deg reise raskt og effektivt til avsidesliggende steder. Widerøe er stolt av å holde landet samlet.

Bakkeansatt hjelper en gutt som skal fly alene med Widerøe.

Skal barnet ditt fly alene? Da bør du lese disse tipsene!

Litt engstelig for å sende barnet av gårde alene? Husk at med god tid, nok mat og drikke og noe gøy i sekken, er mye gjort. Vit også at vi passer godt på under hele flyreisen.