Flyskrekk-kurs

Kursdetaljer

I våre kurs legger vi vekt på å gi deg kunnskap og forståelse om fly, flyvning - og ikke minst, hvilke krav som stilles til de som jobber innen luftfart. Dette skaper grunnmuren som skal hjelpe deg å overvinne redselen for å fly.

Det mest sentrale er kartlegging og bearbeidelse av den enkeltes frykt knyttet til fly og flyvning. Det legges også vekt på informasjon om teknisk vedlikehold av rutefly, og hva som kreves av utdanning og sertifikater for personell innen luftfart. Elementær kunnskap om hvordan vær og vind innvirker på flyet under flyvning, er også en del av kursinnholdet. 

Det finnes ikke én løsning for oss alle. Det er derfor viktig at du forholder deg til en personlig handlingsplan både under kurset og i tiden etter. Vi utarbeider denne planen sammen for å bearbeide din redsel for å fly .

Forelesninger, samt gruppediskusjoner og gruppearbeid, gir den enkelte kursdeltaker en god plattform for bearbeiding av egen frykt. Vi fokuserer selvfølgelig også mye på avspenning. Kurset gjennomføres over 2 dager, og avsluttes med en flytur på Widerøes ordinære avganger.

Lufta er for alle

Kurs våren 2020

Alle vårens kurs er utsatt på ubestemt tid. Nye kursdatoer i Sandefjord, Bergen og Trondheim vil bli publisert så snart de er fastsatt.

Tilpassede kurs

Ønsker du et lokalt kurs for en gruppe kan vi også skreddersy dette utover de faste kursene vi har. Har du spørsmål om våre kurs eller ønsker ytterligere informasjon så kontakt oss på telefon eller e-post. 

 

Kontaktinformasjon

Telefon: 41 70 63 67

E-post: luftaerforalle@wideroe.no

Flyskrekk-kort

Det er mange av oss som har en eller annen form for flyskrekk eller føler ubehag for å fly. Da er det mulig å ta flyskrekk-kurset med Widerøe. Les mer om kurset over. 

Alternativt kan du bestille vårt flyskrekk-kort som du kan vise når du går om bord i et av våre fly. Du trenger ikke forklare eller fortelle om din frykt dersom du ikke ønsker det. Kun vis kortet og våre kabinansatte vil gjøre sitt ytterste for å sørge for at du får en så god opplevelse om bord som mulig.

Kortet passer fint i lommeboken din. 

Velkommen om bord og god reise!

 

Bestill flyskrekk-kort

Vennligst send oss en epost med fullt navn og adresse så sender vi deg kortet i posten:

marketing@wideroe.no

 

Relaterte artikler

Et Widerøreflys' take-off fra Torp.

Flyskrekk – Hva betyr alle lydene i flyet?

Har du opplevd å bli redd av lydene i kabinen? Kabinansatt Hanne hjelper deg å forstå flylydene, så slipper du å holde pusten neste gang det plinger eller durer.

Par gående mot Widerøefly.

Hvordan mestre flyskrekk?

Flyskrekk er ikke noe du velger, men det finnes mange gode tips som kan hjelpe deg å mestre angsten for å fly. Her får du en noen små utdrag fra Widerøes flyskrekkurs.