Jobb hos oss

JOBB I WIDERØE

I Widerøe er vi rundt 3000 kollegaer, som hver dag gjør vårt ytterste for at våre passasjerer skal komme trygt og behagelig frem. Vi tror våre passasjerer liker å reise med oss fordi vi hjelper dem med å spare reisetid og fordi vi er folkelige og imøtekommende.

9 av 10 medarbeidere sier i vår medarbeiderundersøkelse at de vil anbefaler Widerøe som arbeidsgiver til sine venner, at de selv ønsker å fortsette i Widerøe fremover og at de er stolte av å jobbe i Widerøe.

Når vi ansetter nye medarbeidere og ledere, ser vi etter mennesker som vil og kan utøve sitt arbeide i henhold til våre verdier og lederprinsipper. Disse finner du nærmere beskrevet i Widerøes personalpolitikk. En stor andel av våre ledere deltar i Widerøes Lederdialog, som er vår systematiske lederevaluering og lederutvikling.

 

Stilling ledig

Alle våre stillinger som lyses ut finner du her på wideroe.no. Kanskje finnes det en jobb som passer for deg?

Utlyste stillinger

Hva jobber vi med

De fleste av oss som jobber i Widerøe jobber innenfor stasjonsdrift, teknisk vedlikehold eller flyoperativ drift. Vi jobber ved baser og stasjoner som er spredt over hele landet - Torp/Sandefjord, Gardermoen, Bodø, Bergen og Tromsø. I tillegg har vi administrasjon i Bodø og på Fornebu.

Vi søker stadig etter dyktige kollegaer til å jobbe ombord - både piloter og cabin crew. Les mer om disse stillingene og kvalifikasjonskrav.

Jobb ombord

Cabin crew

Pilot

Lærling i Widerøe

Widerøe tilbyr fagopplæring på flere områder. Det er Widerøe Aviation Academy som administrerer ordningen. I løpet av 2019 ønsker vi til sammen rundt 50 lærlinger fordelt i hele landet. Både i selve flyselskapet, i Widerøe Ground Handling og i Widerøe Technical Services.

Les mer om lærlingplass

Lærlingplass