Nyhavn i legoversjon i Legoland.

Fly til LEGOLAND® i sommer

FOTO Legoland

Riddershow, spøkelseshus, akvarium, berg- og dalbaner - og selvsagt miniatyrbyer i LEGO®. Dette er bare noe av det familien kan oppleve i LEGOLAND® Billund resort. Fly med oss til Billund og opplev hvor gøy det er i Danmarks fabelaktige legounivers!

follow on facebookÅpner i nytt vindu follow on twitterÅpner i nytt vindu

Den aller enkleste måten å komme seg til LEGOLAND® på er å fly til Billund. Flyplassen ligger bare en ti minutters taxitur fra fornøyelsesparken, og innflyvingen er noe helt for seg selv. Fra luften lyser LEGOLANDS primærfarger mot deg, og barna får en visuell smaksprøve på alt som venter.

Gjett om det kiler i små mager når de ser berg-og-dal-banene, DUPLO-land og Piratland fra luften!

Widerøe flyr fra Bergen til Billund, og det betyr at du kan komme deg til feriemoro i LEGOLAND på én time og tjue minutter.

Barn kjører berg og dal-bane i Legoland, Billund.

Foto

Legoland

SUG I MAGEN: X-treme Racers er full fart for alle fartsglade uten høydeskrekk ...

Årets nyhet!

I LEGOLAND® er alt fantastisk for små og store mesterbyggere! Opplev årets nyhet, THE LEGO® MOVIE™ World, hvor Emmet og Lucy tar deg med på en nervepirrende misjon i en verden helt uten kjedelige ideer og regler. Sett deg til rette i Emmet sin sofa, og la deg bli trukket inn i THE LEGO MOVIE-universet med alle sanser når du svever foran et gigantisk lerret i Skandinavias første forlystelse av sin slag i Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight. 

The Lego movie

Foto

LEGOLAND®

ÅRETS NYHET, THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group. All rights reserved. (s20)

For de minste

Skal du reise med barn i ulike aldre, slipper du å uroe deg for at de ikke skal finne noe som passer deres aldersgruppe. Parken er lagt opp slik at alle skal finne seg til rette, og i DUPLO-land, som er tilpasset de aller yngste gjestene, finner du også et komfortabelt amme- og stellerom. Der er det lagt frem gratis bleier i alle størrelser, og en vannkoker og mikrobølgeovn som kommer godt med hvis du reiser med liten baby.

En annen klassiker for små barn er området rett innenfor hovedinngangen, som heter Miniland. Dette er det opprinnelige LEGOLAND fra da parken først åpnet i 1968. Du rusler mellom danske slott, svenske gårder, bryggen i Bergen, frihetsgudinnen, Acropolis, flyplassen i Billund og mye mer.

Innimellom legobygningene seiler det båter, og fly taxer inn og ut på rullebanen. Det er mer enn nok å holde øye med, og barn i tre til sjuårsalderen vil fryde seg over knappene de kan trykke på for å sette ting i bevegelse.

I Miniland dere kan også oppleve parkens store Star Wars-satsing, og kanskje ta seg en tur opp i det 36 meter høye tårnet LEGOTOP, en roterende glassheis med utsikt over hele parken.

 • Legohus og kanaler i Miniland i Legoland, Billund.

  Foto

  Legoland

  MINILAND: Her kan du se berømte byer og bygninger bygget i miniatyrformat – i lego, selvsagt!

 • Borgshow i Legoland med masse publikum.

  Foto

  Legoland

  BORGSHOW: Dert foregår masse spennende hver dag i Legoland! Borgshowet bruker å være spennende saker for liten og stor ....

 • Lita jente får klem av prinsesse i Legoland, Billund.

  Foto

  Legoland

  PRINSESSEKLEM: For små jenter med prinsessedrømmer kan det være store opplevelser å møte levende prinsesser – og kanskje få en klem også!

 • Far og barn i liten legobåt langs kanal med flott legoslott i bakgrunnen.

  Foto

  Legoland

  BÅTTUR: Små legobåter glir langs kanalene, med mye spennende å se på langs ruta.

 • Legotog i Legoland med passasjerer, Billund.

  Foto

  Legoland

  LEGOTOG: Fra Legotoget kan du se både Miniland og dyrene i dyreparken. Spennende tur!

 • Familie i hotellrom med borgtema i Legoland, Billund.

  Foto

  Legoland

  BO MIDT I MOROA: Du kan bo på hotell i LEGOLAND også, og mange rom har ulike temaer.

Tut og kjør!

Du har kanskje vært i LEGOLAND selv som liten? Da husker du sikkert SEAT’s kjøreskole der du kan ta sertifikatet? Selve kjøreskolen er en tro kopi av et ekte veisystem med trafikklys, bilvask, bensinstasjon og veiskilt. Før seansen bak rattet får barna en innføring i teori, og derfor er alderen på denne aktiviteten satt fra 7 til 13 år.

Underveis i kjøringen blir barna veiledet av en instruktør som minner dem om å indikere med armen i hvilken retning de skal svinge, og å huske å holde god avstand til bilen foran. Dette er selveste høydepunktet i parken for mange!

Populært er det også å prøve seg som brannmann, og det kan man gjøre i AdventureLand! Her kan familien konkurrere om hvem som først 

Aktiviteter i Legoland

Foto

Legoland

FULLT TRØKK: Vann er aldri feil - og særlig ikke når det involverer en konkurranse.

Flyr du til Billund har du ikke bare kort vei til LEGOLAND. Badelandet Lalandia og Givskud Zoo ligger like ved, og byr på alt barn elsker. Vil du legge inn litt hygge utenfor fornøyelsesparkene, ligger resten av Jylland og venter. Romantiske strender i nord, storbylykke i Aalborg eller hva med gourmetmat fra havet i vest-Jylland? Opplevelsene står i kø!

LEGO, the LEGO logo, HOUSE logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group and here used with special permission. ©2018 The LEGO Group. Lalandia is a registered trademark.