Business Lounge Stavanger Lufthavn Sola.

Widerøe gir deg Eurobonus-fordeler på flyplassen

FOTO Stavanger Lufthavn Sola

Er du EuroBonus-medlem, får du fordeler når du flyr med Widerøe. Opplevelsen starter på flyplassen der Fast Track og lounge gjør reisen mer komfortabel.

follow on facebookÅpner i nytt vindu follow on twitterÅpner i nytt vindu

Er du mye ute og reiser, eller bare ønsker en ekstra behagelig og effektiv reise? Widerøes fordeler gir deg maksimalt med komfort når du er på reisefot – også på flyplassen.

Som EuroBonus Gull- eller Diamantmedlem får du som reiser med Widerøe tilgang til både Fast Track og avslappende lounger. Har du ikke EuroBonus, men reiser med Widerøes billettyper Full Flex eller Flex, får du også tilgang til Fast Track og lounger.

Lounge – gjør reisen enda bedre

Reiser du med Widerøe (med EuroBonus Gull-/Diamantkort eller Flex/Full Flex-billett) får du tilgang til lounger i inn- og utland. Her kan du jobbe i fred og ro, komme à jour med e-posten, nyte småretter, snacks og drikke, eller bare lene deg tilbake og slappe av før reisen. Innenlands disponerer vi SAS Café Lounge i Tromsø, Trondheim og Bergen. På Oslo Lufthavn har du tilgang til en fantastisk SAS Lounge på innlandsterminalen som blant annet tilbyr egen kaffebar, rikt utvalg av mat og drikke, dusjmuligheter og treningsrom.

Ved utenlandsreise kan du benytte deg av lounger på alle våre utenlandsdestinasjoner i Europa og Skandinavia, samt når du reiser utenlands fra Stavanger, Oslo og Bergen (fra 1. mars 2020). Se alle stedene vi tilbyr lounge

En av dem som setter pris på pusterommet er Even A. Pettersen. Han reiser mye i hverdagen, og nyter derfor godt av å være EuroBonus-medlem: 

– Jeg bruker konsekvent loungene der dette er mulig. Dette fordi det gir en bedre atmosfære og føles mindre stressende. Jeg syns det er viktig med tilgang til en matbit og litt å drikke før flyturen, sier Pettersen. 

Effektivt arbeidsrom med Eurobonus

Trenger du å jobbe før flyet tar av, har du alltid tilgang til gode arbeidsstasjoner i loungene. Disse er utstyrt med el-uttak og ladestasjoner – og selvfølgelig gratis trådløst nett. North Sea Lounge på Stavanger lufthavn er dessuten splitter ny.

Denne loungen satser spesielt på å gi deg en hjemmekoselig følelse, kombinert med moderne interiør og høy grad av personlig service.

 • Business Lounge Stavanger Lufthavn Sola.

  Foto

  Stavanger Lufthavn Sola

  SPLITTER NY: North Sea Lounge på Stavanger Lufthavn.

 • Business Lounge Stavanger Lufthavn Sola.

  Foto

  Stavanger Lufthavn Sola

  GODE FASILITETER: Loungen er utstyrt med el-uttak og ladestasjoner – og selvfølgelig gratis trådløst nett.

 • Buffé i Business Lounge Stavanger Lufthavn Sola.

  Foto

  Stavanger Lufthavn Sola

  FORFRISKNINGER: I loungen kan du lese ferske aviser, nyte småretter, snacks og drikke.

 • Business Lounge Stavanger Lufthavn Sola.

  Foto

  Stavanger Lufthavn Sola

  SLAPP AV: Len deg tilbake og strekk ut beina før reisen.

SAS´ Gold Lounge og Lounge International på Oslo lufthavn er nå til sammen blitt 440 m større, noe som gir deg et enda mer åpent og friere pusterom før reisen. På torsdager serveres det pølser i loungene på Oslo lufthavn – noe som visstnok er blitt veldig populært blant de faste lounge-gjestene.

Ønsker du selskap av dine nærmeste eller en kollega i loungen? Alle Widerøe-reisende med EuroBonus Gull- eller Diamantkort kan ta med en gjest eller fire familiemedlemmer.
 

Fast Track – For en raskere reise

Er du lei av kø eller litt sent ute til flyplassen? Med Fast Track reiser du både mer effektivt og fleksibelt. Fast Track er en separat kø for å raskere passere gjennom sikkerhetskontrollen.  Akkurat som i den vanlige sikkerhetskontrollen, må du også her vise frem et gyldig ombordstigningskort. I likhet med loungene er Fast Track for deg som er EuroBonus Diamant- eller Gullmedlem, og deg som reiser med Widerøe Full Flex/Flex.

Elektronisk billett ved fast track Stavanger Lufthavn Sola

Foto

Stavanger Lufthavn

FAST TRACK: I Norge er Fast Track tilgjengelig på Bodø, Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger lufthavn

Som Widerøe-reisende kan du passere gjennom Fast Track på flere lufthavner både i Norge og i utlandet. Husk at du med EuroBonus Gull- eller Diamantkort kan ta med deg en venn eller opptil fire familiemedlemmer på Fast Track. 

Se alle flyplassene vi tilbyr Fast Track

Flere fordeler med Eurobonus

Det er ikke bare på flyplassen at det lønner seg å være EuroBonus-medlem. EuroBonus-medlemmer nyter godt av spesialtilbud på hotell, leiebil, og mye mer. Medlemskap er gratis og gir deg fordeler både før, under og etter reisen.

Eurobonus Medlemsnivåer Skjermbilde.

Foto

Widerøe

Antall EuroBonus-poeng du opptjener er avhengig av reisemål, distanse og hvilken billettype du reiser på. Opptjente poeng kan du bruke på deg selv eller familien.

NB: Alle Widerøes direkteruter der du kan opptjene og bruke EuroBonus-poeng kan du se i denne oversikten.